Vi servicerer i øjeblikket 20 ejendomme med alle former for VVS-arbejde; fortrinsvis i Lyngby-Taarbæk Kommune. Så hvis du sidder i bestyrelsen eller mener at jeres ejendom har behov for VVS-ekspertise, så kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde.

 

VVS-serviceopgaver

Vi har stor erfaring indenfor:

  • Udskiftning af toiletter. Vi monterer i løbet af året over 50 toiletter; fortrinsvis IFØ vandbesparende dobbeltskylstoiletter.
  • Udskiftning af radiatorer. Spar på varmen ved at skifte til nye radiatorer med termostatventiler.
  • Udskiftning af køkkenvask- eller håndvaskblandingsbatterier er områder, hvor vi har stor erfaring.
  • Udskiftning af faldstammer. Mange gamle ejendomme har ligeså gamle faldstammer. Det er altid en større udgift at reparere en faldstamme samt følgeskader end at udskifte inden, der er kommet hul i faldstammen.
  • Udskiftning og installation af opvaskemaskiner og vaskemaskiner.

 

Spar penge og hjælp miljøet

At udskifte inventaret i køkkener og badeværelser kan give både din pengepung og miljøet store besparelser. Har dine radiatorer og termostater eksempelvis mange år på bagen, så kan der være mange penge at spare årligt på varmeregningen. Nyere termostater er langt mere nøjagtige og fintfølende, og de bruger derfor langt mindre energi, end deres forgængere. Samme mønster gør sig gældende for en lang række andre VVS-installationer og ikke mindst hårde hvidevarer. Er du i tvivl, om du kan spare penge gennem Jan Carlsen VVS’ ejendomsservices? Ring til os i dag på 45 88 02 36, så vi kan hjælpe dig med at vurdere sagen og komme med gode løsningsforslag. Vi hjælper dig med at spare på vand-, varme- og elregningen. Det er sundt for både miljøet og din pengepung.

Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search