Gasinstallation af autoriseret installatør

Skal du have opsat gas, udskiftet din gasinstallation eller have lagt gasrørene i dit hjem om? Hos Jan Carlsen VVS udfører vi gasinstallation af enhver art. Undgå fejlinstallationer, utætte gasrør og andre ubehageligheder, når du vælger en fagmand med mere end 40 års erfaring.

Vi udfører gasinstallation for kunder i hele Nordsjælland, herunder Hellerup, Lyngby, Gentofte, Virum og Holte. Er du interesseret i et godt tilbud på gasfyrsservice, så er du velkommen til at kontakte os.

Gasinstallation kræver autorisation

Gasinstallation er omfattet krav om autorisation ved lov, og det er derfor et af de steder i projektet, hvor gør-det-selv handy-manden må overlade installationen til autoriserede fagfolk. Ifølge dansk lovgivning er både installation af naturgas, bygas og flaskegas underlagt autorisationsregler for installering af gas.

Hvis du er i tvivl i forbindelse med dit projekt, skal du være meget velkommen til at ringe til Jan Carlsen VVS på 45 88 02 36. Her får du kompetent og korrekt hjælp til dit projekt af erfarne gasinstallatører.

​Vi tilbyder service og montering af gasfyr

Hvad enten du skal have udført service af gasfyr, som du allerede har i hjemmet, eller montering af gasfyr i forbindelse med et større projekt, så kan vi hjælpe. Herunder kan du læse om de forskellige ydelser inden for gasinstallation, vi desuden tilbyder.

Afmelding af gasmåler

Står du med en gasmåler, der ikke længere er i brug? Så står din vvs-installatør Jan Carlsen VVS klar til at hjælpe dig. Vi afmelder hvert år utallige gasmålere. Vi klarer kontakten med HMN GasNet eller Københavns Energi, så du ikke skal bekymre dig om at få afmeldt gassen korrekt. Du skal bare læne dig tilbage, så klarer vi resten.

Gaskomfur

Jan Carlsen VVS har masser af erfaring med installation, regulering og afmontering af gaskomfurer. Uanset om gaskomfuret skal monteres eller afmonteres, er det nødvendigt at have professionelle fagfolk over projektet. Det handler nemlig om at undgå gasudslip, som kan have alvorlige ulykker til følge.

Vi sørger for, at gasslangen, der forbinder gaskomfuret med rørene, bliver fjernet eller monteret korrekt, så du undgår problemer i forbindelse med montering eller afmontering af dit gaskomfur. Ring til os i dag og slip for alt bøvlet – få en professionel til at klare din gasinstallation.

Ny gaskedel

Vi har stor erfaring med udskiftning af gamle oliekedler eller gamle gaskedel til nye gasfyr. Bosch gaskedler er vores foretrukne samarbejdspartner. Hos os er svendene udstyret med A-certifikat, som påkræves for at arbejde med gas. Derfor er du altid sikret, når du vælger Jan Carlsen VVS til dine projekter.

Ved at skifte fra en gammel oliekedel eller en gammel ikke-kondenserende gaskedel, er der tilskud at hente fra HMN. Dette tilskud bliver fratrukket ved første gasregning. Vi formidler kontakten til HMN, så du blot kan læne dig tilbage.

Kontakt os og få en pris på gasinstallation

Ønsker du at høre mere om vores forskellige ydelser, vores priser eller har du andre spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne mere om dit projekt og sammensætter et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 45 88 02 36, skrive en til os på e-mail jc@jc-vvs.dk eller henvende dig via kontaktformularen på hjemmesiden. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi vil gerne hjælpe dig

Har du spørgsmål, eller er på udkig efter et tilbud.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder fortæller

"Helt nyt badeværelse"

Fik frit slag til at lave nyt badeværelse. Det blev præcis så lækkert som vi havde håbet, ikke mindst inspireret af drengene her.

Glenn Kirsten

"Super arbejde"

Jeg har 2 gange brugt firmaet og har begge gange fået fuld valuta for pengene. Kan helt sikkert anbefale dem.

Lars Jørgensen

"Kompetent hjælp til tiden"

Venlig og kompetent hjælp som kom til den aftalte tid. Kan kun anbefale denne VVS'er da jeg havde en virkelig god oplevelse.

Michael Bennedsen

"Pålidelig og effektiv"

Har brugt Jan Carlsen VVS rigtig mange gange efterhånden og hver gang leverer de præcis hvad de lover til punkt og prikke.

Kasper Cordes

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi arbejde sammen?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autoriseret VVS-Installatør Jan Carlsen ApS

Jægersborgvej 7a, kælder

2800 Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 45 88 02 36

E-mail: jc@jc-vvs.dk

CVR: 30712749

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.