NYT KØKKEN OG RENOVERING

​Står du med et køkken, der skal renoveres?

Eller skal du bare have flyttet rundt på rørene, så dine køkkenelementer kan placeres anderledes? Selv om det kan virke uoverskueligt, behøves det heldigvis ikke at være hverken indviklet eller anstrengende at få renoveret dit køkken.

Hos Jan Carlsen VVS kan vi tilbyde over 40 års erfaring inden for renovering af køkkener. Vi tilbyder hjælp til både udskiftning og installationer i forbindelse med dit projekt. Dette indebærer alt fra udskiftning af armaturer og hårde hvidevarer som opvaskemaskiner til flytning af vand- og gasrør.


Undgå at din køkkendrøm bliver til et mareridt og ring til os i dag på 4588 0236.

STØRRE RENOVERING AF KØKKEN

Vi har gennem årene stået for renoveringen af en lang rækker køkkener i Lyngby, Holte, Gentofte, Virum, Sorgenfri, Ordrup og Charlottenlund. Vi bruger kun materialer i højeste kvalitet, så du er sikret en stærkt og holdbart køkken, som du kan nyde mange år fremefter.

værktøjskasse

CERTIFICERET VOLA-INSTALLATØR

Går du med drømmen om et køkken lidt ud over det sædvanlige? Så kræver det naturligvis de bedste materialer. Derfor er Jan Carlsen VVS certificeret VOLA-installatør. VOLA vælges verden over af arkitekter og designere til både køkkener og badeværelser som følge af den overlegne æstetik og høje kvalitet. Hvis du går med tanken om at benytte VOLA, så kan du finde mere information på www.VOLA.dk.

SAMARBEJDE MED LOKALE HÅNDVÆRKERE

Jan Carlsen VVS samarbejder med lokale håndværkere som murere og tømrere, så du altid har de mest kompetente fagfolk til at besigtige dit renoveringsprojekt uanset omfanget af renoveringen. Lige fra renovering til gasinstallation og tagarbejde, så giver det dig en lang række fordele:

For det første slipper du for selv at skulle have fat i mange forskellige håndværkere til de enkelte dele af renoveringen.

For det andet er du sikker på, at alle håndværkerne kender projektets omfang helt fra processens start, så der ikke forekommer misforståelser undervejs.
Ring til os i dag. Vi er altid klar til at komme med tilbud eller rådgivning vedrørende renovering af dit køkken.

værktøjskasse

NYT KØKKEN

Ved etablering af nyt køkken har mange køkkenfirmaer egne montører. Vi anbefaler, at du benytter de samme håndværkere under hele processen. Derved minimerer du eventuelle misforståelser. Vi har i samarbejde med lokale håndværkere etableret rigtige mange køkkener igennem årene. Så er du klar til at dit hjem skal prydes med et flot nyt køkken? 

Kontakt os  Få et tilbud

Vi vil gerne hjælpe dig

Har du spørgsmål, eller er på udkig efter et tilbud.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder fortæller

"Helt nyt badeværelse"

Fik frit slag til at lave nyt badeværelse. Det blev præcis så lækkert som vi havde håbet, ikke mindst inspireret af drengene her.

Glenn Kirsten

"Super arbejde"

Jeg har 2 gange brugt firmaet og har begge gange fået fuld valuta for pengene. Kan helt sikkert anbefale dem.

Lars Jørgensen

"Kompetent hjælp til tiden"

Venlig og kompetent hjælp som kom til den aftalte tid. Kan kun anbefale denne VVS'er da jeg havde en virkelig god oplevelse.

Michael Bennedsen

"Pålidelig og effektiv"

Har brugt Jan Carlsen VVS rigtig mange gange efterhånden og hver gang leverer de præcis hvad de lover til punkt og prikke.

Kasper Cordes

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi arbejde sammen?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autoriseret VVS-Installatør Jan Carlsen ApS

Jægersborgvej 7a, kælder

2800 Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 45 88 02 36

E-mail: jc@jc-vvs.dk

CVR: 30712749

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.