Tagarbejde- og inddækning i samarbejde med dygtige tømrere

Har du problemer med tagrender og taghætter eller renovering af tag eller reparation af tag? Så ring til Jan Carlsen VVS. Vores professionelle, kompetente svende står klar til at hjælpe dig, uanset hvilket tag- eller facadearbejde du skal have udført.

Da vi holder til i Kongens Lyngby, har vi kunder fra hele Nordsjælland, fx fra byer som Gentofte, Hellerup og Lyngby. Du er altid velkommen til at kontakte os og tage en snak om dit projekt, for at se om vi kan hjælpe.

Hvilken slags tagarbejde udfører vi?

På grund af vores alsidige kompetencer, mangeårige erfaring i faget og solide netværk blandt tømrere og andre håndværkere, kan vi løse stort set alle opgaver inden for tagarbejde. Herunder kan du læse mere om de typer tagrenovering og tagreparation, vi udfører.

Taginddækning

Inddækning er en type tagarbejde, vi ofte udfører. Husejere, institutioner, andels-, ejer-, og boligforeninger er før eller siden nød til at få kigget på inddækningen af taget. Inddækningen dækker over de tætninger eller sammenslutninger, der opstår, når dele fra byggeriet skal sættes sammen. Derfor ser man inddækninger ved skorstenen, tagkviste, tagvinduer og lignende.

Mange er ikke klar over, at det kan resultere i store udgifter, hvis de gamle og slidte inddækninger ikke holder. Derfor er Zink- og kobberinddækningen på kviste eller skorstene ofte et forsømt område. Af denne grund bør de efterses jævnligt og muligvis udskiftes, hvis der er huller.

Det skyldes, at inddækningens funktion er at lede vandet væk fra bygningen, så det ikke kommer ind i bygningskonstruktionen. Dette giver nemlig anledning til skader på tagkonstruktion, loftet og vægge, hvilket er langt dyrere at få repareret, når man sammenligner med prisen på en ordentlig taginddækning.

Ny tagkvist

Har du en etableret tagkvist, eller er du interesseret i at få lavet én? Hos Jan Carlsen VVS har et godt samarbejde med de dygtigste tømrere, der både kan hjælpe dig med opsætning, nedrivning eller udskiftning af tagkviste inklusive vinduer. Vi tilbyder også udskiftning af zink og kobber på tagkviste.

Tagkviste kommer i mange forskellige former og størrelser. Hvad enten du har en etableret karnap eller en fladtagskvist, står vi klar til at hjælpe dig med både opsætning, nedrivning eller udskiftning af din tagkvist. Hvis du er på udkig efter at få lavet en nye kvist, tager vi gerne en snak om dine ønsker og muligheder. Denne type tagarbejde fungerer som et samarbejde med de øvrige dygtige håndværkere i vores netværk.

Tagrender

Slidte og hullede tagrender kan medføre huller og skader i murværk og facader og bør derfor udskiftes eller repareres. Vi reparerer og udskifter tagrender fortrinsvis til zink, men også til kobber- og plastiktagrender. Tagrender bør generelt renses minimum en gang om året, og denne type tagarbejde tilbyder vi selvfølgelig også til en god pris.

Taghætter

Taghætter er ideelle til ventilation, hvad enten de bruges til baderum, køkkener, varmegenvindingsanlæg, tørretumblere eller lignende. For at ventilationen er så gennemtrængende og funktionel som overhovedet muligt, vil de med tiden trænge til en udskiftning.

Hos Jan Carlsen VVS tilbyder vi mere en 40 års VVS-erfaring og erfaring med diverse tagarbejde. Vi udskifter slidte taghætter og udluftningshætter, som gennem årene er blevet nedslidte af vind og vejr såvel som syreregn.

Kontakt os og indhent et tilbud på tagarbejde

Har du brug for hjælp til tagarbejde? Vi udfører mindre tagopgaver og har desuden et veletableret samarbejde med flere tømrere, hvis opgaverne er mere omfattende. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores priser eller ydelser. Når vi har hørt mere om din opgave, sammensætter vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan henvende dig via e-mail jc@jc-vvs.dk, kontaktformularen her på hjemmesiden eller ringe til os på telefon 45 88 02 36. Du også velkommen til at høre mere om et nyt badeværelse.

Vi vil gerne hjælpe dig

Har du spørgsmål, eller er på udkig efter et tilbud.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder fortæller

"Helt nyt badeværelse"

Fik frit slag til at lave nyt badeværelse. Det blev præcis så lækkert som vi havde håbet, ikke mindst inspireret af drengene her.

Glenn Kirsten

"Super arbejde"

Jeg har 2 gange brugt firmaet og har begge gange fået fuld valuta for pengene. Kan helt sikkert anbefale dem.

Lars Jørgensen

"Kompetent hjælp til tiden"

Venlig og kompetent hjælp som kom til den aftalte tid. Kan kun anbefale denne VVS'er da jeg havde en virkelig god oplevelse.

Michael Bennedsen

"Pålidelig og effektiv"

Har brugt Jan Carlsen VVS rigtig mange gange efterhånden og hver gang leverer de præcis hvad de lover til punkt og prikke.

Kasper Cordes

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi arbejde sammen?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autoriseret VVS-Installatør Jan Carlsen ApS

Jægersborgvej 7a, kælder

2800 Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 45 88 02 36

E-mail: jc@jc-vvs.dk

CVR: 30712749

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.