VVS-TJEK​

Jan Carlsen tilbyder højkvalitets VVS-tjek i København og omegn. Her går vi alle dine VVS-installationer grundigt i gennem for at sikrer, at alle installationer er lovlige og holdbare. Et VVS-tjek er særligt vigtigt for dig, der lige har købt eller overvejer at købe nyt hus, lejlighed eller anden ejendom. Der kan nemlig gemme sig mange grimme overraskelser, når VVS-installationer bliver gået efter i sømmene.

HUSK VVS-TJEK NÅR DU KØBER BOLIG

Står du i den situation, at du skal købe hus eller lejlighed/andelsbolig, så er der mange ting, du skal være opmærksom på, uanset om det er et gammelt eller nyt et hus. Tilstandsrapporten kan give dig indblik i mange ting om din nye bolig, men ikke alt. Specielt ikke om VVS-installationerne.

Tilstandsrapporten udtrykker nemlig kun en visuel gennemgang. Derfor tilbyder vi et VVS-tjek, der er en grundigere gennemgang af VVS-installationer, og sikrer at disse er lovlige og i orden. Gør dig selv den tjeneste at få et VVS-tjek. Det kan hurtigt blive en af dine bedste investeringer i livet.

rør

HVAD INDEBÆRER VVS-TJEKKET?

VVS-tjekket indeholder en gennemgang af alle synlige VVS-installationer boligen. Dette tæller blandt andet rør og rørforbindelser. Her sikrer vi, at installationer er lovlige og korrekt udført. Efterfølgende vil du modtage dokumentation for fejl og mangler, som du vil kunne fremsætte over for eksempelvis ejendomsmæglere eller ejendomsbestyrelsen.

Kontakt os via mail, kontaktformularen eller ring til os på telefon 4588 0236.

Kontakt os 

Pris: 990,- inkl. moms

Vi vil gerne hjælpe dig

Har du spørgsmål, eller er på udkig efter et tilbud.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder fortæller

"Helt nyt badeværelse"

Fik frit slag til at lave nyt badeværelse. Det blev præcis så lækkert som vi havde håbet, ikke mindst inspireret af drengene her.

Glenn Kirsten

"Super arbejde"

Jeg har 2 gange brugt firmaet og har begge gange fået fuld valuta for pengene. Kan helt sikkert anbefale dem.

Lars Jørgensen

"Kompetent hjælp til tiden"

Venlig og kompetent hjælp som kom til den aftalte tid. Kan kun anbefale denne VVS'er da jeg havde en virkelig god oplevelse.

Michael Bennedsen

"Pålidelig og effektiv"

Har brugt Jan Carlsen VVS rigtig mange gange efterhånden og hver gang leverer de præcis hvad de lover til punkt og prikke.

Kasper Cordes

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi arbejde sammen?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autoriseret VVS-Installatør Jan Carlsen ApS

Jægersborgvej 7a, kælder

2800 Lyngby

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 45 88 02 36

E-mail: jc@jc-vvs.dk

CVR: 30712749

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.