Vi har yderst kompetente svende der kan lave tag- og facadearbejde.

Inddækning

Zink- og kobberinddækningen på kviste eller skorstene er ofte et forsømt område. Mange er ikke klar over, at det kan resultere i store udgifter, hvis de gamle og slidte inddækninger ikke holder. Derfor bør de efterses jævnligt og muligvis udskiftes, hvis der er huller.

 

Ny kvist

Vi udskifter zink og kobber på kviste. Vi har et godt samarbejde med tømrere, så hvis du går med tanker om at udskifte hele kvisten – inklusiv vinduer – så kontakt os.

 

Tagrender

Vi reparerer og udskifter tagrender fortrinsvis til zink men også til kobber- og plastiktagrender. Slidte og hullede tagrender kan medføre huller og skader i murværk og facader og bør derfor udskiftes eller repareres. Tagrender bør generelt renses minimum en gang om året, hvilket vi selvfølgelig også tilbyder. Vi har over 40 års erfaring med udskiftning og reparation af tagrender i Lyngby, Gentofte, Vangede, Holte, Virum, Sorgenfri, Hellerup og Charlottenlund.

 

Taghætter

Vi udskifter slidte taghætter og udluftningshætter som gennem årene er blevet nedslidte af vind og vejr såvel som syreregn.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search