Har du problemer med tagrender og taghætter? Så ring til Jan Carlsen VVS. Vores professionelle, kompetente svende står klar til at hjælpe dig, uanset hvilket tag- eller facadearbejde du skal have udført.

Ring til os i dag på 45880236 og lad os tage en snak.

 

TAGINDDÆKNING

Husejere, institutioner, andels-, ejer-, og boligforeninger er før eller siden nød til at få kigget på inddækningen af taget. Inddækningen dækker over de tætninger eller sammenslutninger, der opstår, når dele fra byggeriet skal sættes sammen. Derfor ser man inddækninger ved skorstenen, tagkviste, tagvinduer og lignende.
Mange er ikke klar over, at det kan resultere i store udgifter, hvis de gamle og slidte inddækninger ikke holder. Derfor er Zink- og kobberinddækningen på kviste eller skorstene ofte et forsømt område. Ad denne grund bør de efterses jævnligt og muligvis udskiftes, hvis der er huller.

Det skyldes, at inddækningens funktion er at lede vandet væk fra bygningen, så det ikke kommer ind i bygningskonstruktionen. Dette giver nemlig anledning til skader på tagkonstruktion, loftet og vægge, hvilket er langt dyrere at få repareret, når man sammenligner med prisen på en ordentlig taginddækning.

 
NY TAGKVIST

Har du en etableret tagkvist, eller er du interesseret i at få lavet én? Hos Jan Carlsen VVS har et godt samarbejde med de dygtigste tømrere, der både kan hjælpe dig med opsætning, nedrivning eller udskiftning af tagkviste inklusiv vinduer. Vi Tilbyder også udskiftning af zink og kobber på tagkviste.
Tagkviste kommer i mange forskellige former og størrelser. Hvad enten du har en etableret karnap eller en fladtagskvist, står vi klar til at hjælpe dig med både opsætning, nedrivning eller udskiftning af din tagkvist. Hvis du er på udkig efter at få lavet en nye kvist, tager vi gerne en snak om dine ønsker og muligheder. Kontakt os i dag på 45880236.

 
TAGRENDER

Slidte og hullede tagrender kan medføre huller og skader i murværk og facader og bør derfor udskiftes eller repareres. Vi reparerer og udskifter tagrender fortrinsvis til zink, men også til kobber- og plastiktagrender. Tagrender bør generelt renses minimum en gang om året, hvilket vi selvfølgelig også tilbyder. Vi har over 40 års erfaring med udskiftning og reparation af tagrender i Lyngby, Gentofte, Vangede, Holte, Virum, Sorgenfri, Hellerup og Charlottenlund.

 
TAGHÆTTER

Taghætter er ideelle til ventilation, hvad enten de bruges til baderum, køkkener, varmegenvindingsanlæg, tørretumblere eller lignende. For at ventilationen er så gennemtrængende og funktionel som overhovedet muligt vil de med tiden trænge til en udskiftning. Hos Jan Carlsen VVS tilbyder vi mere en 40 års VVS-erfaring. Vi udskifter slidte taghætter og udluftningshætter som gennem årene er blevet nedslidte af vind og vejr såvel som syreregn.
Har du brug for hjælp til tagarbejdet?

Ring til os i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search