Står du med et køkken, der skal renoveres?
Eller skal du bare have flyttet rundt på rørene, så dine køkkenelementer kan placeres anderledes? Selv om det kan virke uoverskueligt, behøves det heldigvis ikke at være hverken indviklet eller anstrengende at få renoveret dit køkken.

Hos Jan Carlsen VVS kan vi tilbyde over 40 års erfaring inden for renovering af køkkener. Vi tilbyder hjælp til både udskiftning og installationer i forbindelse med dit projekt. Dette indebærer alt fra udskiftning af armaturer og hårde hvidevarer som opvaskemaskiner til flytning af vand- og gasrør.
Undgå at din køkkendrøm bliver til et mareridt og ring til os i dag på 30 23 02 36.

 

STØRRE RENOVERING AF KØKKEN

Vi har gennem årene stået for renoveringen af en lang rækker køkkener i Lyngby, Holte, Gentofte, Virum, Sorgenfri, Ordrup og Charlottenlund. Vi bruger kun materialer i højeste kvalitet, så du er sikret en stærkt og holdbart køkken, som du kan nyde mange år fremefter.

 

CERTIFICERET VOLA-INSTALLATØR

Går du med drømmen om et køkken lidt ud over det sædvanlige? Så kræver det naturligvis de bedste materialer. Derfor er Jan Carlsen VVS certificeret VOLA-installatør. VOLA vælges verden over af arkitekter og designere til både køkkener og badeværelser som følge af den overlegne æstetik og høje kvalitet. Hvis du går med tanken om at benytte VOLA, så kan du finde mere information på www.VOLA.dk.

 

SAMARBEJDE MED LOKALE HÅNDVÆRKERE

Jan Carlsen VVS samarbejder med lokale håndværkere som murere og tømrere, så du altid har de mest kompetente fagfolk til at besigtige dit renoveringsprojekt uanset omfanget af renoveringen. Det giver dig en lang række fordele:

For det første slipper du for selv at skulle have fat i mange forskellige håndværkere til de enkelte dele af renoveringen.

For det andet er du sikker på, at alle håndværkerne kender projektets omfang helt fra processens start, så der ikke forekommer misforståelser undervejs.
Ring til os i dag. Vi er altid klar til at komme med tilbud eller rådgivning vedrørende renovering af dit køkken.

 

NYT KØKKEN

Ved etablering af nyt køkken har mange køkkenfirmaer egne montører. Vi anbefaler, at du benytter de samme håndværkere under hele processen. Derved minimerer du eventuelle misforståelser. Vi har i samarbejde med lokale håndværkere etableret rigtige mange køkkener igennem årene. Så er du klar til at dit hjem skal prydes med et flot nyt køkken? Kontakt os nu.

Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search