Nyt badeværelse og renovering

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at dit badeværelse både passer til dine behov og dit temperament og til hjemmets stil. Går du med tanken om at lave nyt badeværelse eller lave mindre renoveringer? Så er Jan Carlsen VVS klar til at assistere.
Vi tilbyder over 40 års erfaring med rådgivning, renoveringsarbejde og VVS-installationer. Derfor er vi sikrer på at kunne lave lige præcis det badeværelse, du drømmer om. Mangler du inspiration, eller har du brug for hjælp til at komme i gang med det nye badeværelse, så ring til os på 45 88 02 36.

 

RENOVERING AF BADEVÆRELSE

En lettere renovering af badeværelse kan gøre meget ved udseendet og opfattelsen af rummet. Ved udskiftning af bruse- og håndvaskarmaturer samt udskiftning af toilet og håndvask kan du holde udgifterne nede og samtidig få opfattelsen af, at du har fået et nyt badeværelse.
Hos Jan Carlsen VVS løser vi stort og småt, og vi tager os af dit projekt med professionelle hænder, hvad enten du skal have udskiftet armaturer, rør eller lave et helt nyt badeværelse. Lokale håndværkere med mange kompetencer Det er en stor opgave at skulle lave et nyt badeværelse. Derfor kræver det gode resultat også højtspecialiseret, kompetente fagfolk, der kan deres kram.
Hos Jan Carlsen VVS laver vi ikke halve løsninger. Af den grund har vi tætte samarbejder med lokale håndværkere, der er med fra start. Det giver dig en række fordele:

  1. Du slipper for fejl og misforståelser undervejs, da alle håndværkerne fra starten kender projektets omfang og taler sammen under hele processen.
  2. Du slipper for selv at skulle tage kontakt til den enkelte håndværkere.

 

NYT BADEVÆRELSE

Et nyt badeværelse er en stor beslutning, og derfor gør vi altid vores ypperste for, at du får den bedste oplevelse og det bedste håndværk.
Gennem vores gode samarbejde med lokale håndværkere har vi givet utallige familier deres ønske-badeværelse. Vi har et yderst godt samarbejde med mange kendte producenter såsom UNIDRAIN, GROHE, GEBERIT, UPONOR med flere. De er mere end villige til at komme ud og give flere gode råd og inspiration.
Hvis du går med tanken om at benytte VOLA, så er vores firma certificeret VOLA-installatør, og du kan finde os på www.VOLA.dk. Så er du indstillet på at dit hjem skal prydes med et nyt flot badeværelse så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search