Skal du have opsat gas, udskiftet din gasinstallation eller have lagt gasrørene i dit hjem om? Hos Jan Carlsen udfører vi gasinstallationer af enhver art. Undgå fejlinstallationer, utætte gasrør og andre ubehageligheder, når du vælger en fagmand med mere end 40 års erfaring.

 

GASINSTALLATIONER KRÆVER AUTORISATION

Gasinstallationer er omfattet krav om autorisation ved lov, og det er derfor et af de steder i projektet, hvor gør-det-selv handymanden må overlade installationen til autoriseret fagfolk. Ifølge dansk lovgivning er både installation af naturgas, bygas og flaskegas underlagt autorisationsregler for installering af gas. Hvis du er i tvivl i forbindelse med dit projekt, skal du være meget velkommen til at ringe til Jan Carlsen VVS på 45 88 02 36. Her får du kompetent og korrekt hjælp til dit projekt af erfarne gasinstallatører.

 

AFMELDING AF GASMÅLER

Står du med en gasmåler, der ikke længere er i brug? Så står Jan Carlsen VVS klar til at hjælpe dig. Vi afmelder hvert år utallige gasmålere. Vi klarer kontakten med HMN GasNet eller Københavns Energi, så du ikke skal bekymre dig om at få afmeldt gassen korrekt. Du skal bare læne dig tilbage, så klarer vi resten.

 

GASKOMFUR

Jan Carlsen VVS har masser af erfaring med installation, regulering og afmontering af gaskomfurer. Hvad enten gaskomfuret skal monteres eller afmonteres, er det nødvendigt at have professionelle fagfolk over projektet. Det handler nemlig om at undgå gasudslip, som kan have alvorlige ulykker til følge. Vi sørger for, at gasslangen, der forbinder gaskomfuret med rørene, bliver fjernet eller monteret korrekt, så du undgår problemer i forbindelse med montering eller afmontering af dit gaskomfur. Ring til os i dag og slip for alt bøvlet.

 

NY GASKEDEL

Vi har stor erfaring med udskiftning af gamle oliekedler eller gamle gaskedel til nye gasfyr. Bosch gaskedler er vores foretrukne samarbejdspartner. Hos os er svendene udstyret med A-certifikat, som påkræves for at arbejde med gas. Derfor er du altid sikret, når du vælger Jan Carlsen VVS til dine projekter. Ved at skifte fra en gammel oliekedel eller en gammel ikke-kondenserende gaskedel, er der tilskud at hente fra HMN. Dette tilskud bliver fratrukket ved første gasregning. Vi formidler kontakten til HMN, så du blot kan læne dig tilbage. Gennem tiden har vi installeret gaskomfurer og gaskedler i Lyngby, Gentofte, Virum, Sorgenfri, Vangede, Hellerup, Holte, Nærum, Gladsaxe og Søborg. Ring til os i dag på 45 88 02 36 og få hjælp til din gasinstallation.

Installation af gasfyr i Lyngby
Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search