Fjernvarme er på vej frem i mange områder af Danmark. I dag har mere en 62% boliger på landsplan fjernvarme tilknyttet, og det er der en god grund til. Fjernvarme er nemlig på flere punkter den grønneste fyringsform, vi har. Samtidig er fjernvarme billig varme og vil, til sammenligning med blandt andet et oliefyr, tjene sig selv hjem i løbet af meget få år. Det skyldes ikke mindst, at fjernvarmeanlægget har en levetid på 20 til 25 år. Ring til Jan Carlsen VVS i dag og hør mere om dine muligheder for en fjernvarmeinstallation i dit hjem

 

Hjælp at hente fra kommuner

Mange kommuner tilbyder gratis tilslutning, hvis man hopper med på bølgen i første omgang. Derfor er det oplagt at komme i gang med sin fjernvarmeinstallation. Kommunerne er ikke mindst begejstret for fjernvarmens minimale indgreb på miljøet. Det er også en særdeles stabil forsyning af energi, da fjernvarmen produceres fra mange forskellige varmekilder.

 

Installation af ny fjernvarmeunit

Vi har erfaring i at installere fjernvarmeunits i Lyngby, Gladsaxe, Gentofte, Søborg og København. Vi har ydermere i vores firma svende med FJR-bevis (Fjernvarmebranchens Registreringsordning for servicemontører). Du kan derfor trygt overlade fjernvarmeinstallationen til os. Vi har fokus på, at kvaliteten skal være i top, så du får det bedst mulige resultat. Sådan sikrer vi, at du får mest fjernvarme for pengene.

 

Hvor kommer varmen i fjernvarme fra?

Det er forskelligt fra kommune til kommune, hvordan produktionen af fjernvarme foregår. Vi ved dog, at 75% af fjernvarmen i Danmark produceres ved at genbruge overskudsvarme. Overskudsvarmen kommer fra primært fra industrien, vindkraft, biomasse, produktion af el og affaldsforbrænding. Af denne grund bruges der meget lidt brændsel, hvilket er en stor gevinst for miljøet.

 

Skal du have foretaget en fjernvarmeinstallation?

Hvis du overvejer at skifte til fjernvarme, sidder Jan Carlsen VVS klar til at hjælpe dig. Ring til os i dag på 45 88 02 36. Så hjælper vi dig med hele fjernvarmeinstallation ordentligt og effektivt.

Fjernvarme i Lyngby og Gentofte
Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search