Jan Carlsen tilbyder højkvalitets VVS-tjek i København og omegn. Her går vi alle dine VVS-installationer grundigt i gennem for at sikrer, at alle installationer er lovlige og holdbare. Et VVS-tjek er særligt vigtigt for dig, der lige har købt eller overvejer at købe nyt hus, lejlighed eller anden ejendom. Der kan nemlig gemme sig mange grimme overraskelser, når VVS-installationer bliver gået efter i sømmene.

 

Husk VVS-tjek når du køber bolig

Står du i den situation, at du skal købe hus eller lejlighed/andelsbolig, så er der mange ting, du skal være opmærksom på, uanset om det er et gammelt eller nyt et hus. Tilstandsrapporten kan give dig indblik i mange ting om din nye bolig, men ikke alt. Specielt ikke om VVS-installationerne.

Tilstandsrapporten udtrykker nemlig kun en visuel gennemgang. Derfor tilbyder vi et VVS-tjek, der er en grundigere gennemgang af VVS-installationer, og sikrer at disse er lovlige og i orden. Gør dig selv den tjeneste at få et VVS-tjek. Det kan hurtigt blive en af dine bedste investeringer i livet.

 

Hvad indebærer VVS-tjekket?

VVS-tjekket indeholder en gennemgang af alle synlige VVS-installationer boligen. Dette tæller blandt andet rør og rørforbindelser. Her sikrer vi, at installationer er lovlige og korrekt udført. Efterfølgende vil du modtage dokumentation for fejl og mangler, som du vil kunne fremsætte over for eksempelvis ejendomsmæglere eller ejendomsbestyrelsen.

Kontakt os via mail, kontaktformularen eller ring til os på telefon 45 88 02 36.

Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search