Er din kvist utæt, eller magter du ikke male den hele tiden? Så har vi lige nu nogle gode tilbud på inddækning af kviste. Prisen afhænger af størrelsen på kvisten. Kontakt os via mail, kontaktformularen eller ring til os på telefon 45 88 02 36 og få et tilbud i dag. OBS: Tømrerarbejde er ikke inkluderet i prisen!

 

Kvistinddækning i Storkøbenhavn

Hos Jan Carlsen VVS tilbyder kvistinddækning, der indebærer opsætning eller udskiftning af de sammensluttende elementer mellem kvisten og det omkringliggende tag. En inddækning er kort fortalt de tætninger og sammenslutninger, der sidder mellem de enkelte dele fra byggeriet, hvilket blandt andet kan være det zink og kobber, der sidder på en kvist.

 

Husk vedligeholdelse af inddækninger

Når du har en kvist, er det vigtigt, at du sørger for at få vedligeholdt kvistinddækningen. Det er desværre et punkt på listen med boligvedligeholdelse, som boligejere ofte forsømmer. Ikke desto mindre er kvistinddækningen essentiel for at undgå fremtidige skader på huset.

 

Hvad gør kvistinddækningen?

Kvistinddækningen har til formål at fører vand væk fra huset, så det ikke samler sig eller løber ind i huset. Er uheldet først ude, kan det være en rigtig dyr fornøjelse at bakse med indre vandskader i vægge, loft eller tagfundamentet. Af den grund er der også større sandsynlighed for at få fugtskader som svamp og råd i hjemmet, hvis kvistinddækningen ikke vedligeholdes jævnligt.

 

Trænger din kvistinddækning til en udskiftning?

Er du i tvivl, om din kvistinddækning stadig holder? Det er desværre ikke ligeså let at udse en slidt inddækning, som det eksempelvis er at se en utæt tagrende. Ikke desto mindre er det ikke spor svært at holde øje med kvistinddækningen. Når du tjekker din inddækninger, skal du holde øje med sammenslutningen mellem kvist og tag samt skotrenderne, hvilket er den skrå inddækninger, der sammenslutter to tagflader. Her skal du kigge efter fugt eller råd i materialerne eller fugtskjolder. Ligeledes skal du selvfølgelig kigge efter fysiske skader som revner, sprækker, tæring eller utætheder i metallet, træet eller andre benyttede materialer. I visse tilfælde kan det være svært at vurdere, om inddækningen skal udskiftes. Tegnene på skader kan blandt andet være meget svage, og i visse tilfælde slet ikke til at se, før skaden allerede er sket. Ring til Jan Carlsen VVS i dag og få os til at hjælpe dig med kvistinddækningen.

 

 

Renovering af kviste

NB: Husk at sige at du har set tilbuddet på vores hjemmeside.

Kontakt os

Udfyld venligst denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Indtast gerne dit telefonnummer.

Start typing and press Enter to search